tisdag 10 mars 2009

Update

Har väl inte hänt så mycket sen sist, har jobbat hela helgen och därför varit rätt energilös. Lite spänning var det i lördags då vi satt med sex rätt efter lika många avdelningar på V75. Spik i sista och hade den vunnit hade det blivit vinst på ca 14.000 kronor, nu blev det till slut endast en tusenlapp till kassan.. Men alltid något. Kul känsla att vara med till slutet iallafall.

Fantastisk kul skräll i bandysemin igår då Sirius lyckas slå Edsbyn på bortaplan och kvittera matchserien till 1-1. Bandy är ju annars en rätt så lättförutsedd sport så därför är såna resultat extra roliga och av stor vikt för bandyns rykte.

Hm vad blir det idag måntro, kanske lite pingpong ikväll kanske. Borde fixa några matlådor till kommande arbetsdagar. Men det är mycket man borde..

Spotify är en grym grej men det har försämrats väldigt mycket på sista tiden då många album och artister tagits bort ur biblioteket av rättighetsskäl eller nåt annat skit. Synd.

Får ta och önska Per stort lycka till med pokern nere i Dortmund också!

Ne, klockan är halv tolv och jag går fortfarande omkring i kallingarna, dags att göra nåt av denna dag iallafall! På återseende!

1 kommentar:

Anonym sa...

Min Pingis-webbtracker plingade till och sa att det stod ping-pong på denna blogg. Ping-Pong till kvällen låter som ett god idé!